Bosz kondigt wisselingen aan bij PSV: Lang niet beschikbaar tegen Arsenal

08-12-2023 12:52

Peter Bosz lijkt flinke veranderingen door te voeren voor het Champions League-duel tegen Arsenal. De oefenmeester van PSV kampt met de nodige waslijst aan afwezigen, waar Noa Lang ook nog niet inzetbaar is tegen The Gunners. Na afloop van de competitieoverwinning op SC Heerenveen ging Bosz dieper in op zijn selectie. 

"We gaan natuurlijk richting die winterstop en je merkt wat vermoeidheid bij de spelers, wat heel normaal is als je zoveel wedstrijden speelt. We hebben ook veel internationals, die ook in de interlandweekenden er ook niet zijn. Dan is het logisch dat je zo richting die winterstop wat pijntjes en vermoeidheid voelt", stelt Bosz. Bij PSV moest Bosz het donderdagavond al doen zonder Jordan Teze, Hirving Lozano, Jerdy Schouten en Noa Lang, waar Armel Bella-Kotchap en Armando Obispo ook al enige tijd buitenspel staan.

Als Arsenal dinsdagavond op bezoek komt in Eindhoven, beide ploegen zijn al geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League, kan Bosz waarschijnlijk nog geen beroep doen op het zestal afwezigen. Bosz geeft dan ook aan dat hij wat spelers rust gaat geven.