De Jong geeft PSV-plannen prijs: 'Er zal zeker ook een nieuwe keeper bijkomen'

26 mei 2022 om 12:38

Technisch directeur John de Jong heeft bevestigd dat PSV de markt op gaat voor een nieuwe doelman. De Eindhovenaren nemen afscheid van Yvon Mvogo en willen de selectie graag op meerdere posities verbreden. 

Met Joël Drommel en Maxime Delanghe in de gelederen is men in Eindhoven nog niet overtuigd van de keepersgroep. "Uiteindelijk willen wij de selectie weer versterken", vertelt De Jong aan PSV TV. "Er komen in zo'n transferwindow altijd wisselingen, maar ik kan nog niet precies aangeven waar en wie. Uiteindelijk is het doel om een sterke selectie te hebben dan het jaar daarvoor."

"Er zal zeker ook een nieuwe keeper bijkomen", verklapt De Jong alvast. "Maar we proberen ons op meerdere posities te versterken. We hebben ook zeker de intentie om de belangrijke spelers te behouden. We willen een zo goed mogelijke groep hebben voor komend seizoen", besluit De Jong. Onder meer Noni Madueke, Cody Gakpo en Mario Götze staan in de belangstelling van meerdere clubs. Gakpo wordt gevolgd door Arsenal, terwijl Götze hoog op het lijstje staat van Benfica, waar Roger Schmidt zijn trainerscarrière volgend seizoen vervolgt.