Nieuws

'Feyenoord laat oog vallen op aanvallende middenvelder van Mallorca'

'Feyenoord laat oog vallen op aanvallende middenvelder van Mallorca'

13-04-2022 09:41

Feyenoord zou interesse hebben in de diensten van RCD Mallorca-middenvelder Kan-in Lee. De Madrileense sportkrant Marca weet dat technisch directeur Frank Arnesen gecharmeerd zou zijn van de Zuid-Koreaan.

Mallorca, dat in een hevige strijd om degradatie verkeert, ziet Lee aankomende zomer vertrekken. De 21-jarige is tot nu toe goed voor één doelpunt en twee assists, maar heeft zich wel populair gemaakt bij buitenlandse clubs. Naast Feyenoord zou ook Sporting Braga in de race zijn om de middenvelder over te nemen. De kwartfinalist van de Europa League liet afgelopen zomer al zijn interesse blijken, maar Lee gaf destijds de voorkeur aan een binnenlandse transfer van Valencia naar Mallorca.

Hoewel Lee niet afkomstig is uit de Europese Unie en nog een contract tot 2025 heeft, lijkt een transfer behapbaar voor geïnteresseerde clubs. Aangezien hij voor dit seizoen transfervrij op de markt kwam, heeft zijn contract 'de typische voorwaarden voor een speler die voor weinig binnen is gekomen', schrijft Marca.