Nieuws

Opstellingen bekerduel bekend: Timber vervangt Mazraoui, Midtsjø ontbreekt bij AZ

Opstellingen bekerduel bekend: Timber vervangt Mazraoui, Midtsjø ontbreekt bij AZ

03-03-2022 18:44 Laatste update: 19:02

Devyne Rensch begint op de bank bij het bekerduel tussen AZ en Ajax op donderdagavond. De verdediger wordt gestraft voor het slechte optreden tegen Go Ahead Eagles, zo schrijft De Telegraaf

Rensch speelde een slechte wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, waarin Ajax zich blameerde met een 2-1 nederlaag. Door het onverwachte verlies ligt de titelstrijd weer volledig open, nadat PSV met de hakken over de sloot van Sparta Rotterdam wist te winnen. Perr Schuur en Lisandro Martínez zullen het centrum van de verdediging uitmaken. Schuurs speelde overigens ook niet voortreffelijk tegen de ploeg uit Deventer, maar krijgt wel de voorkeur van trainer Erik ten Hag. 

Op het middenveld gaat Ryan Gravenberch starten in plaats van Davy Klaassen. Er is al enige tijd rumoer om de stroeve contractonderhandelingen met Gravenberch, maar de talentvolle middenvelder mag toch aan de aftrap verschijnen tegen de Alkmaarders. 

AZ treedt aan met de in bloedvorm verkerende Jesper Karlsson en Owen Wijndal, die de afgelopen week in verband is gebracht met de Ajacieden voor een eventuele overstap. Fredrik Midtsjø is geblesseerd en zal niet in het stuk voorkomen. De twee ploegen trappen om 20.00 uur af voor een plek in de bekerfinale, waarin PSV de tegenstander zal zijn.