Nieuws

Het is een gok die Heerenveen genomen heeft: ik hoop dat die goed uitpakt

"Het is een gok die Heerenveen genomen heeft: ik hoop dat die goed uitpakt"

13-02-2022 14:22

Gertjan Verbeek vraagt zich hardop af of sc Heerenveen goede zaken heeft gedaan met het aantrekken van Sydney van Hooydonk. Volgens de analist neemt Heerenveen een gok met het aantrekken van de Bologna-spits.

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen sc Heerenveen en NEC bespreekt Verbeek de komst van de spits met ESPN. "Bij NAC was hij niet onomstreden", stelt de analist. Hij scoorde daar veel uit dode spelmomenten. Hij heeft een mooie transfer naar Italië verdiend, hij zou wel een goede zaakwaarnemer hebben", vervolgt Verbeek met een knipoog. "Het is een gok die Heerenveen neemt. Ik hoop dat die goed uitpakt."

Tobiassen blikt vooruit
Ole Tobiassen is bezig aan zijn wittebroodsweken als trainer bij Heerenveen en ziet veel potentie in de groep. "Je ziet zoveel passie en energie. We hopen dat vandaag terug te zien in de wedstrijd. Als je naar de statistieken kijkt hadden we minimaal één punt moeten pakken vorige week", doelt de Deen op de 2-0 nederlaag op bezoek bij Fortuna Sittard.

Volgens Tobiassen staat Heerenveen in zijn geheel onder druk, vertelt hij aan ESPN. "Er ligt niet alleen druk op Van Hooijdonk, maar op de hele ploeg. Hij is wel een jongen die een doelpunt kan maken", besluit de oefenmeester.