Breaking news

'Newcastle gaat op zoek naar vervanger van Tonali, Oranje-international in beeld'

'Newcastle gaat op zoek naar vervanger van Tonali, Oranje-international in beeld'

3 november - 11:46

Newcastle United zou binnenkort zomaar eens de nieuwe werkgever kunnen worden van Teun Koopmeiners. Volgens het Italiaanse Tuttosport hebben The Magpies in de zoektocht naar een vervanger van Sandro Tonali hun ook laten vallen op de Oranje-international.

Tonali is namelijk zeker tien maanden geschorst door betrokkenheid bij een gokschandaal. Dat de wens om een controleur daarom groot is op St. James’ Park, is duidelijk. Het medium weet echter te melden dat Koopmeiners, die momenteel nog voor Atalanta Bergamo speelt, niet voor een gat te vangen is. Zo zou hij namelijk maar liefst zeventig miljoen euro moeten kosten. Of Newcastle dat over heeft voor de oud-AZ’er, moet blijken. Ze zouden in ieder geval een winterse transfer willen realiseren.

Er zou ondertussen zelfs al gesproken zijn over een mogelijke deal. Afgevaardigden van Newcastle zijn afgelopen week gespot in Bergamo. Mocht Koopmeiners daadwerkelijk naar de Premier League vertrekken, dan kan hij de op een-na-duurste uitgaande transfer uit de clubgeschiedenis worden. Sinds afgelopen zomer is die eer aan Rasmus Højlund, die voor maar liefst 75 miljoen euro tekende bij Manchester United.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!