Dost enorm dankbaar voor steungbetuigingen aan zijn adres: "Dat raakt mij"

Dost is blij met de steunbetuigingen die hij heeft gekregen na zijn ineenstorting
30 oktober 2023 om 16:52
Laatste update: 30 oktober 2023 om 16:52

Bas Dost komt opnieuw met een update naar buiten, dit keer is hij de steunbetuigingen en medici van het Noordwest ziekenhuis erg dankbaar. Dat laat hij weten via de clubwebsite van NEC. 

"Allereerst wil ik mijn collega’s van de medische staf én de medische mensen van AZ, evenals de mensen van het Noordwest ziekenhuis, enorm bedanken voor het snel en juist handelen", zegt Dost. De spits stortte plots ineen tijdens de wedstrijd AZ – NEC. "Ook wil ik mijn ploeggenoten en de spelers van AZ bedanken die gelijk als een warm schild om mij heen stonden." 
 
Vanuit de hele voetbalwereld kwamen zondagavond allerlei steunbetuigingen aan het adres van Dost. "Ik heb begrepen dat er van binnen- en buitenland veel steunbetuigingen binnenkomen, dat raakt mij. De voetbalwereld is soms hard, maar nu merk ik ook hoe menselijk we kunnen zijn" vervolgt Dost. 
 
Dost heeft zijn teamgenoten en de technische staf van NEC inmiddels op de hoogte gebracht. "Ik kon hun ook aangeven dat het naar omstandigheden goed gaat met mij en dat ik in goede handen ben." Tot slot heeft Dost nog een bericht aan alle supporters. "Ik wil alle NEC’ers vragen achter ons team te gaan staan, het was gisteren voor onze staf en spelers ook een heftige dag. Zij kunnen jullie steun goed gebruiken. Ik laat gauw weer van mij horen en wil nogmaals tegen iedereen zeggen: dank voor jullie steun", besluit hij.