Nieuws

Contractnieuws uit Rotterdam: Feyenoord breekt verbintenis van talent Zechiël open

Contractnieuws uit Rotterdam: Feyenoord breekt verbintenis van talent Zechiël open

12-10-2023 17:04

Feyenoord heeft de contractverlenging van Gjivai Zechiël wereldkundig gemaakt. De 19-jarige middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot 2028 aan de Rotterdamse club verbindt.

Zechiël werd na een goede voorbereiding afgelopen zomer bij de selectie van Feyenoord gehaald. Op 27 augustus was het zo ver. De middenvelder maakte zijn officiële debuut voor de club in de thuiswedstrijd tegen Almere City. Vervolgens verscheen hij in tranen voor de camera’s en sprak hij vol trots over zijn droom.

"Die droom is nu alleen maar mooier geworden", begint Zechiël op de clubwebsite van Feyenoord. "Dit nieuwe contract is een supermooie extra beloning voor het harde werken. Het laat zien dat je als jeugdspeler kansen krijgt en door kunt stromen naar het eerste elftal. Ik heb heel veel te danken aan mijn familie en mijn geloof. Met die steun en kracht kan ik hard blijven werken om mezelf verder te ontwikkelen en te slagen bij Feyenoord", klinkt het.

Zechiël behoort dan wel tot de selectie van Feyenoord, maar maakt ook af en toe nog zijn minuten in jeugd. Zo behoort hij tot de Youth League-selectie van de Rotterdammers, waarmee hij al tegen Celtic (3-0) en Atlético Madrid (1-2 winst) in actie kwam.