Breaking news

'Napoli legt extra aanvaller vast, kans op PSV-transfer Lozano steeds groter'

'Napoli legt extra aanvaller vast, kans op PSV-transfer Lozano steeds groter'

28-08-2023 13:15 Laatste update: 13:16

De kans dat Hirving Lozano deze zomer nog terugkeert bij PSV, wordt steeds groter. Napoli, de huidige werkgever van de Mexicaan, heeft zich maandag versterkt met de Deense Jesper Lindstrøm. Volgens Italiaanse media ziet het er daarom meer en meer naar uit dat Lozano naar de uitgang wordt gedirigeerd.

Lindstrøm, die voor 25 miljoen euro word overgenomen van Eintracht Frankfurt, is immers net als Lozano een speler die zowel op links- als rechtsbuiten uit de voeten kan. Lozano komt in het huidige seizoen vrijwel niet meer in de plannen van trainer Rudi Garcia voor, wat maar weer wordt versterkt door de laatste transfernieuwtjes.

Een terugkeer naar PSV, waar hij tussen 2017 en 2019 in totaal 79 keer voor in actie kwam, behoort daarom tot de mogelijkheden. Chucky, zoals zijn bijnaam luidt, zou zelf zeer positief tegenover een nieuwe periode in Eindhoven staan. Zijn contract bij Napoli loopt aan het eind van het seizoen immers af, waardoor de Italianen nog een redelijk bedrag voor hem kunnen ontvangen. In de onderhandelingen tussen beide clubs zou het tot dusver gaan om ongeveer vijftien miljoen euro, exclusief bonussen. Mocht een deal er komen, dan kan dat mogelijk gevolgen hebben voor Johan Bakayoko. Het Eindhovens Dagblad meldde zondag nog dat Paris Saint-Germain een bod van 25 miljoen in gedachten heeft voor de Belg.

Lozano kwam in het Philips Stadion maar liefst veertig keer tot scoren en leverde dertien assists af. Die prestaties maakten hem in vier jaar geleden voor 45 miljoen euro de duurste uitgaande PSV-speler aller tijden.