Bekijken hier de samenvattingen van United, Tottenham, City en Dortmund

Samenvattingen: United verliest, Foden neemt City bij de hand en Malen scoort

20 augustus 2023 om 09:43
Laatste update: 20 augustus 2023 om 09:46

Manchester United is zaterdag onderuit gegaan tegen Tottenham Hotspur. De ploeg van Erik ten Hag had het lastig terwijl de andere ploeg uit Manchester wist te winnen van Newcastle United. Dortmund wist door een doelpunt van Donyell Malen drie punten te pakken. Bekijk hier de samenvattingen van Viaplay.

United creëerde kansen, maar kreeg het niet voor elkaar om te scoren. De ploeg van Ten Hag zakte in na de tegentreffer, maar hadden zeker een penalty verdiend. Na twee wedstrijden staan The Mancunians nu op drie punten. Bekijk hier de samenvatting.

De sterrenploeg van Pep Guardiola won aan de hand van Phil Foden met 1-0 van Newcastle. The Citizens waren beter en kregen de beste kansen. Overtuigend was het niet, maar enkel het resultaat telt. Bekijk hier de samenvatting.

Dortmund had het lastig tegen FC Köln. De ploeg van Malen verdiende de drie punten niet, maar door de Nederlander werden ze wel gepakt. Na de titel te zijn misgelopen afgelopen seizoen, zal iedereen er in Dortmund op gebrand zijn om het sprookje dit seizoen wel waar te maken. Bekijk hier de samenvatting.