Nieuws

'Komst Bullaude-opvolger 'zeer realistisch', Feyenoord betaalt drie miljoen euro'

'Komst Bullaude-opvolger 'zeer realistisch', Feyenoord betaalt drie miljoen euro'

16-08-2023 10:52 Laatste update: 23:59

De komst van Luka Stojkovic naar Feyenoord is volgens 1908.nl 'zeer realistisch'. Afgelopen maandag werd bekend dat de Rotterdammers hun pijlen op de 19-jarige spelverdeler van het Kroatische NK Lokomotiva Zagreb hadden gericht. Hij moet de vervanger worden van Ezequiel Bullaude, die naar Boca Juniors vertrok.

Feyenoord hengelde al eerder in Kroatië naar een versterking op het aanvallende middenveld. De hoop op de komst van Luka Ivanusec van Dinamo Zagreb is er namelijk ook nog altijd. Het medium meldt dan ook dat beide deals los van elkaar staan en dus geen gevaar vormen.

Voor zowel Stojkovic als Ivanusec liggen er contracten voor maar liefst vijf jaar klaar, zo klinkt het. Feyenoord zou Stojkovic voor drie miljoen euro willen overnemen van Lokomotiva. Wanneer beide clubs tot een akkoord kunnen komen, lijkt Feyenoord beet te hebben. Saillant detail: de belangen van Stojkovic worden behartigd door Rafaela Pimenta, tevens de zaakwaarnemer van trainer Arne Slot.

Er ontstonden eerder geruchten dat Stojkovic al een medische keuring bij Dinamo Zagreb had ondergaan, maar 1908 spreekt dat fel tegen. De Kroatisch jeugdinternational zou zijn zinnen hebben gezet op een transfer naar De Kuip.