Nieuws

Giménez heeft geen plannen om te vertrekken en wil graag bij Feyenoord blijven

Giménez heeft geen plannen om te vertrekken en wil graag bij Feyenoord blijven

30-07-2023 19:41 Laatste update: 22:52

Santiago Giménez is niet van plan om Feyenoord zomaar te verlaten. Voor de camera van ESPN laat hij na de gewonnen oefenwedstrijd tegen Benfica (2-1) weten graag in Rotterdam te willen blijven.

Giménez weet dat garanties in het voetbal niet bestaan, maar ziet zichzelf nog niet vertrekken bij Feyenoord. "Ik kan niets beloven. In het voetbal weet je nooit hoe het gaat. Maar mijn focus is hier en ik wil blijven", aldus de Mexicaan.

De spits keerde na een korte vakantie al snel terug in Rotterdam. "Eén week is voor mij genoeg. Ik hou van voetbal, dus meer vakantie heb ik niet nodig." Voor zijn vakantie won hij nog met zijn Mexico de Gold Cup. Giménez maakte het enige doelpunt in de finale.

Ook tegen Benfica wist de spits te scoren. Met een stiftje zette hij Feyenoord op 2-0 in het gewonnen oefenduel. Giménez heeft veel vertrouwen in Feyenoord komend seizoen. "Wij willen de landstitel verdedigen, dat verdienen we. En we gaan ook voor meer, voor de fans."

Na zijn prestaties in de Gold Cup ontstonden meerdere geruchten over een eventueel vertrek van de Mexicaan. Tottenham Hotspur zou in hem de ideale opvolger van Harry Kane zien. Ook Benfica zou interesse hebben in de spits.