Transfernieuws

'West Ham United laat naast Álvarez nu ogen ook vallen op middenvelder van Bayern'

'West Ham United laat naast Álvarez nu ogen ook vallen op middenvelder van Bayern'

17-07-2023 23:01 Laatste update: 23:10

West Ham United heeft naast Edson Álvarez ook Leon Goretzka op het oog als versterking voor het middenveld. De Londense club zoekt een opvolger voor Declan Rice, die voor ruim 120 miljoen euro naar Arsenal vertrok. Volgens Sky Sport is de club uitgekomen bij de Duitser van Bayern München.

Behalve de Ajacied staat nu dus ook de middenvelder van Bayern München op het verlanglijstje van West Ham. De Premier League-club zou 40 tot 50 miljoen euro over hebben voor een van de twee. Goretzka geeft echter de voorkeur aan een langer verblijf bij Bayern, ondanks dat trainer Thomas Tuchel zijn zinnen heeft gezet op een nieuwe nummer zes.

Eerder werd al duidelijk dat West Ham formeel heeft geïnformeerd naar Álvarez. Ajax verlangt naar verluidt minimaal zo'n veertig miljoen voor de Mexicaan. West Ham zou bezig zijn met het voorbereiden van een bod dat in de buurt ligt van de vraagprijs van de Amsterdammers. In hoeverre de interesse van de Londense club in Goretzka hier invloed op zal hebben, moet nog blijken.