Transfernieuws

'PSV aast op Belgisch international, speler al gespot op De Herdgang'

'PSV aast op Belgisch international, speler al gespot op De Herdgang'

12-07-2023 06:49 Laatste update: 06:49

PSV heeft zijn pijlen gericht op Aster Vranckx, een twintigjarige Belgische middenvelder van VfL Wolfsburg. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Zowel Peter Bosz als Earnest Stewart hopen dat Vranckx naar PSV komt. Hij is al gezien op De Herdgang, het trainingscomplex van PSV. Vranckx wordt beschouwd als een fysiek sterke en technisch getalenteerde middenvelder. PSV richt zich eerst op de onderhandelingen met de speler in de hoop dat hij akkoord gaat. Daarna zal PSV proberen Wolfsburg te overtuigen.

Het afgelopen seizoen werd Vranckx door Wolfsburg uitgeleend aan AC Milan. De Italianen hadden een optie tot koop bedongen, maar Vranckx kreeg weinig speeltijd in San Siro. Daarom is hij deze week teruggekeerd naar Wolfsburg, waar hij een goed debuutseizoen had.

Het is nog onduidelijk hoe waarschijnlijk het is dat Vranckx naar PSV gaat. Het is namelijk niet bekend hoe hij en Wolfsburg tegen een transfer naar PSV aankijken. Wolfsburg kocht Vranckx in de zomer van 2021 voor acht miljoen euro van KV Mechelen. Onlangs maakte de middenvelder zijn debuut voor het Belgische nationale team en was hij aanvoerder van Jong België tijdens het EK O21.