PSV geïnteresseerd in oud-Ajacied: "Ik vrees dat het moeilijk wordt"

PSV geïnteresseerd in oud-Ajacied
11 juli 2023 om 21:19
Laatste update: 12 juli 2023 om 09:15

PSV heeft naar verluidt zijn ogen laten vallen op ex-Ajacied Davinson Sánchez. In de nieuwste aflevering van de Done Deal podcast bespreken de redacteuren van VoetbalPrimeur dit opvallende nieuws en bellen ze met PSV-watcher Rik Elfrink.

Eerder melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International dat PSV werk wil maken van de komst van Sánchez. Dennie van Laar en Ruben Winkels zijn verdeeld over deze potentiële move. "Sanchez en Lang werden al geopperd op social media en in buitenlandse media, dus ik was niet heel erg verrast", laat Van Laar weten. "Één en één is twee. Ze zoeken nog een rechter centrale en ook wel een beuker van een rechter centrale, want Ramalho wil nog wel eens door het ijs zakken." Winkels is duidelijk over de oud-verdediger van Ajax. "Ik heb niet het idee dat hij een betere speler is geworden bij Tottenham. Hij is best wel vaak door het ijs gezakt. Uitgekotst zelfs door het eigen publiek."

In de podcast bespreken ze het nieuws met PSV-watcher Rik Elfrink en die verwacht dat een transfer lastig gaat worden. "Deze jongen is een Premier League-salaris gewend en moet nog wat geld kosten bij Spurs", stelt Elfrink. "Ja, dan moet je vragen, zit daar nog statiegeld op? Met andere woorden, zit daar nog restwaarde op. Ik vrees dat dat moeilijk wordt."

Of een transfer van Sánchez naar Eindhoven er echt van gaat komen, moet nog maar blijken. Eerder meldde VI dat er eerst spelers verkocht moeten worden voordat er nagedacht kan worden over een miljoenentransfer.