Ziyech doorbreekt de stilte na gestrande transfer

Ziyech doorbreekt de stilte na gestrande transfer: 'Knieproblemen, echt?'

4 juli 2023 om 14:30

Hakim Ziyech heeft voor het eerst van zich laten horen na het onverwachts afketsen van zijn miljoenentransfer naar AL Nassr. Op Instagram lijkt hij de geruchten over een knieblessure te ontkennen.

Ziyech stond op het punt om een contract te tekenen bij de club uit Saudi-Arabië. Maar volgens berichten trok Al Nassr zich op het laatste moment terug. De reden zou een medische keuring zijn waarbij problemen met Ziyech's knie en heup naar voren kwamen. 

Met een foto op een trainingsveld en het bijschrift 'Knee problems right?', lijkt Ziyech deze bewering nu te ontkennen. Het is echter onduidelijk of hij hiermee direct reageert op de beslissing van Al Nassr of op de berichtgeving in de media. 

De misgelopen transfer naar Al Nassr is een flinke tegenslag voor Ziyech. Nadat zijn overgang naar Paris Saint-Germain in afgelopen winter ook al afketste, loopt de voormalige speler van SC Heerenveen, FC Twente en Ajax weer een mooie transfer mis. Naar verluidt kon hij een salaris van meerdere tientallen miljoenen per jaar gaan verdienen in Saudi-Arabië.