'Ook ex-Ajacied Onana krijgt lucratieve aanbieding uit Saudi-Arabië'

'Ook ex-Ajacied Onana krijgt lucratieve aanbieding uit Saudi-Arabië'

4 juli 2023 om 08:51
Laatste update: 4 juli 2023 om 08:52

André Onana heeft een gigantische aanbieding gekregen van Al Nassr, meldt CBS Sports. De ex-doelman van Ajax staat nadrukkelijk in de belangstelling van Manchester United, maar een lucratief uitstapje naar de zandbak behoort nu ook tot de mogelijkheden.

De komst van Onana wordt in Saudi-Arabië gezien als 'prioriteit'. Doelman David Ospina zal wegens een blessure een groot deel van het komende seizoen moeten missen, waardoor de komst van de ex-Ajacied meer dan gewenst is. Al Nassr zal diep in de buidel moeten tasten voor Onana. Naar verluidt moet de doelman Internazionale zo'n 50 tot 60 miljoen euro opleveren.

Erik ten Hag ziet de 27-jarige sluitpost ook dolgraag de overstap van Internazionale naar Manchester United maken. De twee kennen elkaar van hun tijd bij Ajax en dus weet de manager van The Red Devils wat hij aan de Kameroener heeft. De kans dat de huidige doelman David de Gea vertrekt, is zeer waarschijnlijk. Het contract van de Spaanse sluitpost bij Manchester United is afgelopen, al lopen er nog gesprekken.