Nieuws

'Feyenoord onderzoekt opties om Roma-back na dit seizoen aan te trekken'

'Feyenoord onderzoekt opties om Roma-back na dit seizoen aan te trekken'

18-04-2023 13:30

Feyenoord heeft zijn pijlen gericht op Bryan Reynolds, meldt Corriere dello Sport. De Amerikaanse rechtsback staat onder contract bij AS Roma, maar wordt dit seizoen verhuurd aan KVC Westerlo.

Reynolds gaat komende zomer hoogstwaarschijnlijk definitief vertrekken uit Italië. De 21-jarige vleugelverdediger heeft de clubs voor het uitkiezen. Zo staat hij onder meer op de wensenlijst bij Championship-clubs Watford, Hull City en Swansea City. Feyenoord en Galatasaray lijken zich te willen gaan mengen in de strijd om de Amerikaanse verdediger. De Rotterdammers spraken volgens Corriere dello Sport rond de eerste Europa League-ontmoeting met Roma in De Kuip al over Reynolds.

Westerlo heeft bij de huurtransfer van de vleugelverdediger een koopoptie bedongen. De Jupiler Pro League-club kan Reynolds voor zeven miljoen euro overnemen van AS Roma. De kans dat dit gebeurt is echter relatief klein, omdat de financiële middelen van de nummer zeven van de Belgische competitie niet al te groot zijn. Reynolds speelde dit seizoen al 28 wedstrijden voor Westerlo. Hierin was hij goed voor één assist en vijf doelpunten. Eerder speelde de 21-jarige Amerikaan al voor FC Dallas, North Texas SC en KV Kortrijk.