Nieuws

'Liverpool wil Gravenberch inlijven, clubleiding voert gesprekken in Nederland'

'Liverpool wil Gravenberch inlijven, clubleiding voert gesprekken in Nederland'

15-04-2023 21:20

Liverpool wil Ryan Gravenberch graag aantrekken komende zomer, meldt The Times in navolging van het Duitse BILD. Naar verluidt hebben er al gesprekken plaatsgevonden met de vader van de ex-Ajacied.

Gravenberch verkaste afgelopen zomer voor een bedrag van achttien miljoen euro van Ajax naar Bayern München, maar deze overstap heeft nog niet zo uitgepakt als gehoopt. Daarom onderzoekt de ex-Ajacied zijn mogelijkheden om Duitsland te kunnen verlaten. Volgens The Times heeft Liverpool zijn pijlen gericht op de ex-Ajacied, nadat de Britse grootmacht te horen kreeg dat Jude Bellingham 130 miljoen euro moest kosten.

De Britse kwaliteitskrant schrijft dat de beleidsbepalers van Liverpool in Nederland gesprekken hebben gevoerd met de vader van Gravenberch. Het is nog niet duidelijk hoe Bayern tegen een vertrek van de talentvolle middenvelder aankijkt. Veel haast om de twintigjarige Amsterdammer van de hand te doen, heeft Der Rekordmeister echter niet. Gravenberch ligt in de Allianz Arena nog tot de zomer van 2027 vast.