Vink complimenteus over Go Ahead

Vink complimenteus over Go Ahead: 'Al een tijdje goed aan het voetballen'

2 april 2023 om 14:16

Marciano Vink is onder de indruk van de wedstrijd van Go Ahead Eagles. Ajax had het aanvallend zeer lastig met de ploeg uit Deventer en vertrekt met een punt uit De Adelaarshorst.

Vink zegt na afloop bij ESPN onder de indruk te zijn. "Heel knap en goed verdedigd. Ze hebben zich goed aan het strijdplan gehouden. Ajax heeft heel veel moeite gehad met normale aanvallen opzetten. Het was te weinig aan de kant van Ajax en een dikke voldoende voor de Eagles. "Ze zijn al een tijdje goed aan het voetballen en zijn veilig, dan kunnen ze dit soort momenten hebben.""

Bas Kuipers maakte zijn rentree na maandenlang blessureleed. De aanvoerder is trots op zijn ploeg. "Het is heerlijk om weer terug te zijn, en ook nog zo, het kan niet beter. Ik kreeg het publiek wel mee, het was heel bijzonder dat ze er zo achter gaan staan en mij dit gunnen. Het is bizar. We hebben zo vaak tegen Ajax gespeeld en pakken elke keer een resultaat. Die reeks gaat nog even door. Het plan was heel goed hoe we druk wilden zetten en waar we ze aan de bal wilden hebben. Ik ben er weer."