Nieuws

Tadic wil niet naar arbitrage wijzen: 'Daar moeten wij nu niet over praten'

Tadic wil niet naar arbitrage wijzen: 'Daar moeten wij nu niet over praten'

19-03-2023 18:19

Dusan Tadic baalt flink van het verlies dat Ajax opliep tegen rivaal Feyenoord. De captain van de Amsterdammers wil de strijd om het kampioenschap echter nog niet opgeven.

"Als je dit soort wedstrijd verliest, is het altijd moeilijk om iets te zeggen", reageert Tadic voor de camera van ESPN. "Je wil elke wedstrijd winnen, dat is vandaag niet gelukt. We hebben verloren, dus we zijn op dit moment erg verdrietig. In de slotfase krijgen wij natuurlijk die kans van Kudus, als die erin gaat, is het 3-2 voor ons. Dan is het zeker een andere wedstrijd. Maar dit is voetbal, dit is ook kwaliteit. Een wedstrijd kan twee kanten opvallen."

De aanvoerder van Ajax wil niet met de vinger naar scheidsrechter Danny Makkelie wijzen, die zowel Quilindschy Hartman als Oussama Idrissi geen rode kaart gaf. "Daar moeten wij nu niet over praten. Wij moeten gewoon focussen op ons eigen spel. Dit is niet de reden dat we hebben verloren", stelt Tadic, die nog gelooft in de titelkansen van Ajax. "Ja, als je nog acht duels te gaan hebt, moet je daarin geloven. Het zal zeker moeilijk worden, maar je moet blijven geloven."