balotelli moet het ontgelden bij de Zwitserse supporters

Woedende supporters steken Balotelli-shirt in de fik: "Zweet of ga weg!"

27 februari 2023 om 10:05

Het huwelijk tussen Mario Balotelli en FC Sion is nog niet bepaald een succes te noemen. Uit onvrede over de recente prestaties van de 32-jarige Italiaan besloten de fans zijn shirt in brand te steken en meer inzet te eisen.

Met de topspits van weleer in de gelederen werd zondag met afgetekende cijfers verloren bij St. Gallen: 4-0. Balotelli werd in de afgelopen zomer nog met veel bombarie binnengehaald, maar weet de Zwitserse ploeg nog niet bij zijn hand te nemen. Door de nederlaag is FC Sion de nummer voorlaatst van Zwitserland. Alhoewel Balotelli tot vijf doelpunten in twaalf optredens kwam, moet hij het flink ontgelden bij de supporters van de laagvlieger. Hij zou te weinig inzet tonen.

"Zweet of ga weg", scandeerden de fans richting de international. Vervolgens baarden de 'supporters' opzien door het shirt van Balotelli in de fik te steken. Toch is de veilig zevende plek in de Super League binnen handbereik voor FC Sion. Eén overwinning brengt de ploeg van Super Mario virtueel weer in veilige haven. Er spelen tien teams in de hoogste afdeling van het Alpenland.