Opstellingen

Ronaldo en Messi nog één keer tegenover elkaar: PSG bevestigt basisplek Argentijn

Ronaldo en Messi nog één keer tegenover elkaar: PSG bevestigt basisplek Argentijn

19-01-2023 17:42 Laatste update: 17:58

De (waarschijnlijke) allerlaatste ontmoeting tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo is een feit. De Argentijn start bij Paris Saint-Germain in de basis tegen de Saudi All-Stars, een combinatie van de beste spelers van Al-Nassr en Al-Hilal.

PSG trapt om 18.00 uur af tegen het Saudische sterrenensemble en maakt vlak voor de wedstrijd de opstelling definitief bekend. Aan de kant van de 'Riyadh XI' maakt Ronaldo zijn debuut in een Saoedisch shirt. 

Keylor Navas, een oude bekende van Ronaldo, staat op doel bij PSG. Achraf Hakimi, Maruinqhos, Sergio Ramos en Juan Bernat staan in de verdediging. Fabian Ruiz, Soler en Renato Sanches zijn op het middenveld te vinden. De aanval is op volle sterkte bij de Parijzenaren: Neymar Jr, Lionel Messi en Kylian Mbappé starten alle drie vanaf de aftrap.

Opstelling Saudi All-Stars: Ospina, Al Boleahi, Al Burayk, Al Juwayr, Cuellar, Konan, Gonzalez, Ighalo, Marega, Cristiano Ronaldo, Talisca

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!