Transfernieuws

'PSV-target niet voor de gezelligheid op de tribune gespot, wordt lastig verhaal'

'PSV-target niet voor de gezelligheid op de tribune gespot, wordt lastig verhaal'

16-01-2023 21:38

De kans dat Viktor Tsygankov naar PSV verkast is zeer klein, stelt het Eindhovens Dagblad. De Oekraïense aanvaller werd op de tribune gespot bij Girona FC, waar hij 'niet voor de gezelligheid' zat.

Met het vertrek van Cody Gakpo en de mogelijk aanstaande tranfser van Noni Madueke is PSV druk bezig om te kijken naar nieuwe aanvallende versterkingen. De naam van Tsygankov is een veelgenoemde en de aanvaller is dan ook in beeld om de Eindhovenaren te komen versterken wanneer de Engelsman een transfer maakt.

Volgens het ED is de kans dat Tsygankov naar PSV verkast zeer klein. De aanvaller zat 'niet voor de gezelligheid' op de tribune bij de Spaanse laagvlieger, die er alles aan doet om hem binnen te hengelen. De deal is nog niet helemaal beklonken, maar voor de Brabanders wordt het een heel lastig karwei.

Een aanvallende versterking kan sowieso geen kwaad voor PSV. De Eindhovenaren hadden afgelopen weekend de grootste moeite om tot scoren te komen tegen Fortuna Sittard, dat de stand in de laatste minuut nog met 2-2 gelijk trok.