Transfernieuws

'Ihattaren blijft niet lang in Turijn, Juventus wil middenvelder snel verhuren'

'Ihattaren blijft niet lang in Turijn, Juventus wil middenvelder snel verhuren'

02-01-2023 21:07
2

Mohamed Ihattaren keert dan wel terug bij Juventus, maar lijkt alweer verder te gaan moeten kijken. Volgens Giovanni Albanese, een journalist van La Gazetta dello Sport, wil de Oude Dame de middenvelder gelijk weer doorverhuren.

Op dinsdag 3 januari zal Ihattaren terug moeten keren naar Juventus, omdat Ajax de koopoptie die het op hem had bedongen niet heeft gelicht. Het heeft er alle schijn van dat de spelmaker zich niet hoeft te melden op het trainingsveld, omdat de Italiaanse topclub hem gelijk bij een andere club wil stallen, aldus de journalist van de roze Italiaanse sportkrant.

Welke club dat gaat worden, is onbekend. Of er nog een club komt is misschien nog wel een grotere vraag. Het imago dat Ihattaren rondom zichzelf heeft gecreëerd lijkt niet mee te helpen. De Nederlander met Marokkaanse roots lijkt opnieuw overgewicht te hebben en ook link met het criminele circuit zou nog wel eens roet in zijn eten kunnen gooien.

Eén opvallende club die kort geleden nog aan Ihattaren werd gelinkt, is PSV. De 20-jarige middenvelder werd in één adem genoemd met zijn oude club uit Eindhoven, maar die lijken geen trek te hebben in een terugkeer.