Update: PSG bevestigt oefenduel, Ronaldo mogelijk tegenover Messi

'Ronaldo en Messi nog één keer tegenstanders'
9 januari 2023 om 12:24
Laatste update: 9 januari 2023 om 12:24

Met de komst van Cristiano Ronaldo naar Al Nassr bestaat de mogelijkheid dat de Portugese vedette nog één keer tegenover Lionel Messi mag staan. Het gerucht gaat namelijk dat Paris Saint-Germain medio januari een oefenduel gaat spelen tegen een combinatie van Al Nassr en Al-Hilal, de twee beste ploegen uit Saudi-Arabië. 

Onder meer Achraf Ben Ayad, die sterke connecties heeft met FC Barcelona, stelt dat PSG 19 januari de beste spelers van Al Nassr en Al-Hilal zal treffen. Het zal voor Messi en Ronaldo waarschijnlijk de laatste keer zijn dat de twee wereldsterren elkaar als tegenstander op een voetbalveld treffen. De Argentijn en Portugees speelden 34 keer tegen elkaar: La Pulga trok vijftien keer aan het langste eind, Ronaldo won negen duels. De twee troffen elkaar voor het laatst in december 2020, toen Juventus en FC Barcelona in de Champions League tegen elkaar speelden tijdens de coronapandemie.

Het werd vrijdag eveneens bekend dat Ronaldo een contract tot 2025 tekent bij Al Nassr. Messi lijkt gelukkig bij PSG en het lijkt een prioriteit van clubpresident Nasser Al-Khelaïfi om de WK-winnaar zo snel mogelijk een contractverlenging te laten tekenen. 

Update: PSG heeft maandag bevestigd dat 19 januari het oefenduel tussen Paris Saint-Germain en een combinatie van spelers van Al-Nassr en Al-Hilal. Daarmee komt mogelijk een laatste ontmoeting tusssen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. PSG gaat tussen 17 en 19 januari op wintertour in Qatar, is te lezen op de clubsite