Nieuws

Herstel Haller verloopt voorspoedig: 'Hij is een voorbeeld van moed en kracht'

Herstel Haller verloopt voorspoedig: 'Hij is een voorbeeld van moed en kracht'

18-10-2022 10:10 Laatste update: 10:12

Sébastien Haller was maandagavond aanwezig in Parijs voor de uitreiking van de Ballon d'Or. De Ivoriaan stelt dat zijn herstel goed verloopt en kreeg van Ivoriaanse legende Didier Drogba nog enkele mooie woorden toebedeeld. 

Haller leverde vorig seizoen een topprestatie met Ajax door 34 keer te scoren en negen assists te verlenen. De spits maakte vooral furore in de groepsfase van de Champions League. Haller sleepte vanwege zijn prestaties de dertiende plek binnen bij de Ballon d'Or en stond kort de pers te woord. "Alles gaat goed, zo goed als mogelijk. Het is belangrijk om bij dit soort ceremonies aanwezig te zijn om te laten zien dat je sterk bent", stelt de spits, die er gezond en sterk bijliep.

Didier Drogba was aanwezig als presentator en de oud-spits was zelf ook vaak genoeg aanwezig bij het evenement als speler vanwege zijn sterke jaren bij Chelsea FC. De Ivoriaanse legende heeft louter mooie woorden over voor Haller. "Hij is een voorbeeld van moed en kracht. De voetbalwereld hoopt dat je snel terug bent op het veld", besloot Drogba. Haller maakte de afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Borussia Dortmund, maar vlak daarna werd er teelbalkanker ontdekt bij de spits.