Nieuws

Rasmussen imponeert met basisplaats: 'Alsof we overal met een man meer stonden'

Rasmussen imponeert met basisplaats: 'Alsof we overal met een man meer stonden'

17-10-2022 13:53

Jacob Rasmussen mocht weer eens in de basis starten bij Feyenoord en maakte een goede indruk tijdens de 1-3 overwinning. De centrale verdediger looft de harde inzet van zijn ploeg en heeft ook mooie woorden over voor Gernot Trauner. 

Rasmussen stond de media-afdeling van Feyenoord te woord na de overwinning, waarmee Feyenoord voormalig koploper AZ inhaalt en naar de vierde plaats stoot. "Het belangrijkste was het teamwork. We hadden het gevoel dat we overal met een man meer stonden. We bleven knokken, bleven rennen, gingen voor elk duel. Daarnaast domineerden we aan de bal, toonden we veel geduld en vonden we de juiste gelegenheden om aan te vallen", stelt Rasmussen. 

De Deense verdediger komt eveneens superlatieven tekort voor Trauner, waarmee Rasmussen het centraal blok vormt in de verdediging. "Gernot is geweldig om mee te spelen, want Gernot is Gernot. Hij is een machine, niemand komt hem voorbij. Hij heeft veel rust in zijn spel en je merkt hoe ervaren hij is. Voor mij is het erg fijn om naast hem te kunnen spelen en ik denk dat het ook goed uitpakt", besluit Rasmussen.