Nieuws

'Frimpong maakt indruk bij Leverkusen en verschijnt op radar van Europese topclub'

'Frimpong maakt indruk bij Leverkusen en verschijnt op radar van Europese topclub'

15-10-2022 18:00

Jeremie Frimpong heeft de interesse gewekt van Real Madrid, meldt journalist Ramón Álvarez de Mon van de Spaanse krant Marca. Scouts van De Koninklijke zouden de verrichtingen van de Nederlandse rechtsback op de voet volgen.

Frimpong speelt als rechtervleugelverdediger bij Bayer Leverkusen, dat zondagmiddag nog met klare cijfers werd afgedroogd door Eintracht Frankfurt (5-1). Daardoor staat Die Werkself op de zestiende plaats in de Bundesliga. Op individueel vlak gaat het voor de Nederlander wel voor de wind: hij scoorde al vier keer.

Volgens Álvarez de Mon zou Real Frimpong als ‘zeer interessant’ hebben bestempeld en in hem iemand zien die goed bij de club past. Leverkusen is op zijn beurt ook op de hoogte van de interesse, waardoor het de vraagprijs van 25 miljoen zou hebben verhoogd.

Niet alleen Real Madrid heeft Frimpong op de radar. Ook Louis van Gaal houdt de ontwikkeling van de back in de gaten. De bondscoach nam hem al op in de voorselectie voor de afgelopen wedstrijden tegen Polen en België in de Nations League.