Nieuws

Kuyt had nooit twijfels: 'Misschien is het grote kwaliteit, maar ik ben niet gek'

Kuyt had nooit twijfels: 'Misschien is het grote kwaliteit, maar ik ben niet gek'

08-10-2022 09:52 Laatste update: 10:27

ADO Den Haag lijkt onder Dirk Kuyt de weg naar boven te hebben ingezet. Ondanks het teleurstellende begin van het seizoen, wonnen de Hagenaars vrijdagavond van FC Eindhoven (1-0). Daardoor lijkt de positie van de hoofdtrainer inmiddels verbeterd.

Door de tegenvallende resultaten leek Kuyt op de schopstoel te zitten in Den Haag. Nu ADO vrijdagavond de overwinning uit het vuur sleepte tegen Eindhoven, lijkt Kuyt weer wat meer lucht te hebben. "Ik heb nog nooit getwijfeld aan mezelf", zei Kuijt voor de camera van ESPN na afloop. "Misschien is het een grote kwaliteit, maar ik ben natuurlijk niet gek. Als trainer weet je nooit welke keuzes er van bovenaf worden gemaakt, maar ik voel alle vertrouwen."

Hoewel Kuyt sterk in zichzelf gelooft, wist de Katwijker dat je in het voetbal nooit zeker bent van je plek. "Als het vandaag (vrijdag, red.) minder goed was afgelopen, weet je dat in het voetbal zulke dingen kunnen gebeuren. Ik zeg altijd: als ze mij de tijd geven, dan gaat het goedkomen. Daar geloof ik in."

Nieuws

Update

Hagenezen