Transfernieuws

OGC Nice heeft beet en presenteert transfervrije Chelsea-flop

OGC Nice heeft beet en presenteert transfervrije Chelsea-flop

04-09-2022 23:13

OGC Nice heeft de transfervrije Ross Barkley gepresenteerd als nieuwste aanwinst. De 28-jarige middenvelder kon buiten de transferwindow worden aangetrokken, nadat hij contractontbinding met zijn voormalig werkgever Chelsea overeenkwam.

Op Stamford Bridge wist Barkley zijn transfersom van 17 miljoen euro die Chelsea in 2018 aan Everton betaalde nooit waar te maken. In de plannen van Thomas Tuchel kwam de Engels international niet voor, waarna besloten werd de overeenkomst tussen club en speler te verscheuren.

Met OGC Nice heeft de 28-jarige spelverdeler nu zijn eerste avontuur buiten Engeland te pakken. Barkley wordt tijdens het duel met AS Monaco voorgesteld aan het publiek en krijgt een warm welkom van het aanwezige publiek. De middenvelder gaat spelen met rugnummer 11 en hoopt bij Nice zijn plekje in het nationale elftal te heroveren. Tot dusver staat de teller voor Barkley op 33 interlands en zes doelpunten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!