Transfernieuws

'Overval gooit mogelijk roet in het eten voor Chelsea-transfer Aubameyang'

'Overval gooit mogelijk roet in het eten voor Chelsea-transfer Aubameyang'

31-08-2022 12:50

Er zijn nieuwe ontwikkelingen in de mogelijke transfer van Pierre-Emerick Aubameyang naar Chelsea. Dat de 33-jarige aanvaller van FC Barcelona zijn kaak heeft gebroken tijdens de gewapende overval bij hem thuis, kan een probleem gaan zorgen in de onderhandelingen, meldt The Athletic.

Aubameyang en zijn vrouw werden deze week overvallen door vier gewapende mannen. De overvallers wisten een aantal waardevolle spullen te bemachtigen. De Gabonees liet dat niet zomaar gebeuren en werd daardoor met een ijzeren staaf toegetakeld. Hierbij heeft de aanvaller van Barcelona een kaakbreuk opgelopen, waardoor hij vermoedelijk meerdere weken aan de kant zal staan. 

Volgens The Athletic is de transfer nog niet van de baan, wel maakt deze situatie de onderhandelingen een stuk gecompliceerder. Door de kaakbreuk wil Chelsea de Barça en de Gabonees namelijk liever een huurvoorstel doen. De clubs zijn al langere tijd in gesprek over de overgang van Aubameyang, binnen 36 uur zal de deal beklonken moeten worden. Chelsea is hard op zoek naar een spits, nadat Romelo Lukaku en Timo Werner zijn vertrokken naar respectievelijk Internazionale en RB Leipzig.