Transfernieuws

Kökçü bedankt voor Italiaanse interesse: 'Daar kom ik niet verder dan Feyenoord'

Kökçü bedankt voor Italiaanse interesse: 'Daar kom ik niet verder dan Feyenoord'

20-08-2022 22:12 Laatste update: 23:59

Orkun Kökçü staat op de radar bij Fiorentina, maar de middenvelder van Feyenoord ziet de Italiaanse club niet als een stap hogerop. De Turks international bedankt dan ook voor het aanbod. 

Dat vertelt Kökçü in gesprek met TRT Spor. Feyenoord haalde tot nu toe ruim tien versterkingen en de concurrentie op het middenveld is moordend. Mede daarom is Kökçü zijn plaats niet meer zeker in Rotterdam, waar het succesvolle Europese jaar een hoop teweeg heeft gebracht. "Ik ben bekend met de interesse van Fiorentina en ik respecteer de club, maar ik denk niet dat Fiorentina me op dit moment verder kan brengen dan Feyenoord. Fiorentina behoort niet tot de opties", laat Kökçü optekenen. 

Een andere transfer die de gemoederen bezighoudt is die van Fredrik Aursnes. De afgelopen week leken de onderhandelingen tussen Benfica en Feyenoord enigszins gesust, maar vandaag wist 1908 te melden dat de twee clubs zo goed als rond zijn wat de Noor betreft. De verwachting is dat de Rotterdammers vijftien miljoen euro ontvangen van de club van Roger Schmidt.