Nieuws

Verdediger verlaat PSV en tekent bij Excelsior: 'Vond het echt een goede ploeg'

Verdediger verlaat PSV en tekent bij Excelsior: 'Vond het echt een goede ploeg'

09-07-2022 18:10 Laatste update: 18:29

Nathangelo Markelo maakt de overstap van PSV naar Excelsior. De verdediger beschikte in Eindhoven over een aflopend contract en tekent voor drie seizoenen in Kralingen.

De promovendus is blij met de komst van Markelo. "Nathangelo is pas 23 maar heeft wel al een mooie carrière. Hij werd als jeugdspeler opgepikt door de Engelse topclub Everton en speelde verschillende interlands als jeugdinternational", reageert technisch manager Niels van Duinen op de clubsite.

De 23-jarige verdediger vindt Excelsior een mooie club en denkt dat hij er goed tot zijn recht zal komen. "Ik heb vorig seizoen met Jong PSV twee keer tegen ze gespeeld en vond het echt een goede ploeg. Voor de play-offs heb ik al een eerste gesprek gehad en daarom heb ik Excelsior in de nacompetitie met extra belangstelling gevolgd. De manier waarop ze afgelopen seizoen speelden sprak mij erg aan, ik denk daarom dat deze ploeg goed bij mij past."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!