Transfernieuws

'FC Twente nadert akkoord met sterkhouder Brenet over nieuw contract'

'FC Twente nadert akkoord met sterkhouder Brenet over nieuw contract'

07-07-2022 09:50 Laatste update: 09:52
1

Joshua Brenet nadert een akkoord met FC Twente over een nieuw contract, dat meldt Tubantia. Technisch directeur Jan Streuer is ervan overtuigd dat de rechtsback volgend seizoen in Enschede speelt.

Volgens clubwatcher Leon ten Voorde zijn Twente en Brenet nagenoeg akkoord over een nieuwe overeenkomst. De laatste details moeten op orde gemaakt worden, voordat de Tukkers de begeerde rechtervleugelverdediger definitief kunnen inlijven. "En die gaan we oplossen", aldus de technisch directeur tegenover Tubantia. "Het is nog niet honderd procent rond, maar ik vertrouw er op dat het voor 100 procent goed komt."

Brenet gaat naar verwachting komende maandag zijn handtekening zetten onder een tweejarig contract, dat schrijft clubwatcher Tijmen van Wissing op Twitter. De voormalig speler van PSV stond ook in de belangstelling van zijn oude werkgever en Feyenoord, maar hij heeft aangegeven graag langer bij Twente te willen blijven. Na Michel Vlap, zal Brenet de tweede sterkhouder zijn die langer in Enschede blijft.