Waar en hoe laat wordt de troostfinale tussen Canada en Uruguay uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de troostfinale tussen Canada en Uruguay uitgezonden?

13 juli om 23:55
Laatste update: 13 juli om 22:18

Canada en Uruguay gaan uitmaken wie er derde wordt op de Copa América. Beide landen wisten zich net niet te plaatsen voor de finale en zullen de strijd om het brons met elkaar aangaan. VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids en vertelt je waar je deze wedstrijd kan bekijken.

Canada en Uruguay strijden in de troostfinale van de Copa América om de derde plaats. Beide teams kwamen net tekort in de halve finales; Canada verloor met 2-0 van Argentinië, terwijl Uruguay met 1-0 ten onder ging tegen Colombia. 

In de kwartfinale had Canada de nodige moeite met Venezuela, dat alle groepswedstrijden al gewonnen had. Na 90 minuten stond er een 1-1 gelijkspel op het scorebord. Ook na de verlenging stond deze stand op het bord, waardoor strafschoppen uitkomst moesten bieden. Canada nam deze beter en plaatste zich voor de halve finale, die uiteindleijk verloren ging tegen titelfavoriet Argentinië.

Uruguay wist in de kwartfinale heel verrassend Brazilië uit te schakelen. Ondanks de vele kansen moest het land met Luis Suarez in de gelederen zijn meerdere erkennen in Colombia, waardoor nu slechts de troostfinale nog rest. 

Waar kan je Canada - Uruguay live bekijken?

Canada - Uruguay begint op zondag 14 juli om 02.00 uur. De wedstrijd is live te volgen via Viaplay