Waar en hoe laat wordt Nederland - Italië in de EK-kwalificatie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Nederland - Italië in de EK-kwalificatie uitgezonden?

12 juli om 07:50
Laatste update: 12 juli om 07:53

De Oranje Leeuwinnen nemen het op vrijdagavond op tegen Italië in een cruciale EK-kwalificatiewedstrijd. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Fortuna Sittard Stadion en kan doorslaggevend zijn voor Oranje om zich te plaatsen voor het EK 2025 in Zwitserland. Met zeven punten uit vier wedstrijden staat Nederland er goed voor, maar winst tegen Italië is essentieel. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Oranje Leeuwinnen tegen Italië in de EK-kwalificatie

Nederland verloor eerder in de kwalificatie met 2-0 van Italië en is uit op revanche. De ploeg van bondscoach Andries Jonker heeft in de voorgaande duels sterke momenten laten zien, maar er is nog werk aan de winkel. Italië zal ook gebrand zijn om een goed resultaat neer te zetten. Beide teams vechten voor directe plaatsing voor het EK, waardoor een spannend duel in het vooruitzicht ligt.

Nederland - Italië kijken

Nederland – Italië begint vrijdag 12 juli om 20.45 uur en is live te volgen op NPO 3. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.