Tyrell Malacia is nog altijd niet in training bij Manchester United

Man United begint nog altijd zonder Malacia aan voorbereiding op nieuwe seizoen

9 juli om 15:16

Manchester United begon dinsdag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat deed de Engelse grootmacht onder leiding van Erik ten Hag, maar nog altijd zonder Tyrell Malacia. De linksback kampt nog steeds met een blessure, klinkt het in de Engelse media.

Op social media deelde United dinsdag een aantal foto’s van spelers die in training waren. Daar waren de gevestigde namen op te zien, behalve Malacia. The Athletic heeft nu tekst en uitleg gegeven over de situatie rondom de Nederlander. 

Malacia is nog steeds herstellende van zijn knieblessure. Die liep de linksback alweer bijna een jaar geleden op. Lees hier hoe de vork bij de gecompliceerde situatie rondom Malacia in de steel zit. Volgens het Engelse medium is er nog geen duidelijkheid wanneer de speler terugkeert op het trainingsveld.

Het heeft er dus alle schijn van dat Malacia in ieder geval de eerste oefenwedstrijden van het seizoen gaat missen. United speelt tegen Roseborg, Rangers, Arsenal, Liverpool en Real Betis. Lees hier hoe het volledige oefenschema van de club uit Manchester er precies uit ziet.