Waar is Ajax - STVV te zien?

Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd tussen Ajax en STVV uitgezonden?

9 juli om 11:30

Ajax staat voor het tweede oefenduel van het seizoen. De Amsterdammers reizen daarvoor naar de andere kant van Nederland om het op te nemen tegen Sint Truiden VV. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Ajax - STVV kijken

Onder leiding van Francesco Farioli kende Ajax een valse start in de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Tijdens een besloten oefenduel op de eigen Toekomst verloor Ajax met 0-1 van PEC Zwolle. Hoewel de Amsterdammers domineerden, konden ze hun kansen niet afmaken. Een schitterend doelpunt van Anthony Fontana was voldoende om de wedstrijd in het voordeel van PEC Zwolle te beslissen.

Ajax neemt het in hun tweede oefenwedstrijd op tegen Sint-Truidense V.V., kortweg STVV. STVV oefende eerder tegen FC Twente en speelde met 2-2 gelijk. Het duel vindt plaats bij amateurploeg OWIOS in Oldebroek. Hiermee willen de Amsterdammers meer connectie maken met hun fans in het buitengebied, en ze zullen hopen op een beter resultaat dan in hun vorige wedstrijd.

Op welke zender is Ajax - STVV te zien?

Ajax - STVV wordt dinsdag 9 juli 2024 om 18.00 uur uitgezonden op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.