Op deze locatie kijk je Nederland - Engeland op een groot scherm in Eindhoven

Op deze locatie kijk je Nederland - Engeland op een groot scherm in Eindhoven
9 juli om 08:40

Oranjefans opgelet: de halve EK-finale tussen Nederland en Engeland belooft een spannende wedstrijd te worden. Wil je deze niet missen? VoetbalNieuws.nl zet de plekken voor je op een rij waar je kan kijken in Eindhoven.

Nederland - Engeland op groot scherm

Nederland speelt tegen Engeland op woensdag 10 juli 2024 om 21.00 uur. Oranje bereikte de laatste vier door in de knock-outfase af te rekenen met Roemenië en Turkije. Engeland loodste zich langs Slowakije en Zwitserland. Oranje kan voor het eerst sinds 1988 een EK-finale bereiken. We weten allemaal hoe het toen afliep!

Nederland - Engeland kijken in Eindhoven

Hoewel er bij de gemeente Eindhoven een aanvraag was gedaan voor een vergunning op de Markt, is deze afgewezen. 'Het plein heeft een beperkte capaciteit en de mensenmassa kan zich niet verspreiden over andere pleinen', aldus een woordvoerder van de gemeente. Toch hoeven Oranjefans in Eindhoven niet bij de pakken neer te gaan zitten, want op een andere plek staat wel een groot scherm.

Ketelhuisplein

Het Ketelhuisplein is de enige locatie momenteel bekend die een openbare vergunning heeft gekregen om de wedstrijd te laten zien. Eerder tijdens andere toernooien had de gemeente wel vergunningen gegeven voor schermen op het 18 Septemberplein en het Stadhuisplein.

Overige locaties

Mooie Boules Eindhoven
Kleine Berg 12, 5611 JV Eindhoven

Sportsbar Dugout
Stratumseind 58, 5611 EV Eindhoven

Mainstreet Eindhoven
Stationsplein 2, 5611 AB Eindhoven

Biergarten Eindhoven
Ketelhuisplein 16, 5617 AE Eindhoven

Stadscafe Spijker
Stratumseind 15-21, 5611 EN Eindhoven

Grand Café de Lichttoren
Lichttoren 6, 5611 BJ Eindhoven

Grand Café Josh
Wilhelminaplein 3, 5611 HE Eindhoven