50x je inleg bij Oranje-zege op Engeland!

Nederland treft uit vorm verkerend sterrenensemble: 50x je inleg bij zege op Engeland!

10 juli om 12:00
Laatste update: 10 juli om 12:23

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal neemt het woensdagavond op tegen Eneland in de halve finale van het EK in Duitsland. Engeland kent een ploeg om van te watertanden, maar de elf van Gareth Southgate stellen al het gehele toernooi teleur. Pak bij BetMGM als nieuwe speler 50x je inleg wanneer Oranje de EK-finale bereikt ten koste van The Three Lions!

Zo werkt de actie van BetMGM

1. Creëer een account bij BetMGM
2. Selecteer de Golden Odds Welkomstbonus
3. Deze bonus is te vinden onder 'Mijn Aanbiedingen'
4. Doe een eerste storting en zet €1 in op winst van Nederland tegen Engeland
5. Wint Oranje? Dan schrijft BetMGM direct je winst bij op jouw account

Klik hier om de welkomstbonus van BetMGM te spelen!

De welkomstbonus is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en de maximale inleg bedraagt €1. Minder inzetten mag uiteraard ook! Wint Oranje van Engeland en wordt de finale bereikt? Dan pak je maximaal €50! Verliest Oranje en is het EK-avontuur voorbij? Dan verlies je maximaal €1. 

Oranje heeft zege in het achterhoofd

De laatste keer dat Nederland het opnam tegen Engeland was in de halve finale van de Nations League in 2019. 'Wij' verloren de finale van Portugal, maar in de halve finale werden de Engelsen overtuigend met 3-1 verslagen. De verdediging van de Engelsen was sloppy en daat profiteerden wij maximaal van. Ook op dit toernooi is de ploeg van Southgate niet in vorm en wordt in Engeland met vrees naar het duel uitgekeken. Dit is hét moment voor Oranje om een EK-finale te bereiken! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust