Dit zegt Verbruggen over de komst van zijn nieuwe Brighton-teamgenoot Wieffer

Dit zegt Verbruggen over de komst van zijn nieuwe Brighton-teamgenoot Wieffer

7 juli om 08:48

Mats Wieffer tekende eerder deze week een contract bij Brighton & Hove Albion. De middenvelder nam contact op met mede-international Bart Verbruggen en VoetbalNieuws vertelt je hoe de doelman daar op reageerde.

Wieffer maakt voor dertig miljoen euro de overstap van Feyenoord naar Brighton. De middenvelder is daarmee de duurst uitgaande transfer van de Rotterdammers en in de Premier League wordt Wieffer onder meer teamgenoot van Verbruggen. De doelman is verheugd op de komst van zijn landgenoot.

Wat zegt Verbruggen over de komst van Wieffer?

Verbruggen geeft aan dat Wieffer voor zijn transfer contact op nam en vroeg wat voor club Brighton is. "Hoe het is daar, wat voor club het is, dat soort dingen. Ik heb mijn eerlijke mening gegeven en die was heel positief. Gelukkig voor ons bij Brighton komt hij onze kant op", vertelt de doelman tegenover Voetbal International na de gewonnen wedstrijd van Nederland op Turkije (2-1).

"Of ik verrast ben dat hij dan onze kant op komt? Dat weet ik niet: Brighton is gewoon een fantastische club, een club die aan het groeien is", vervolgt de international. "Dat hebben we de afgelopen jaren wel gezien. Ik denk dat het een fantastische omgeving is voor jongens om zich te ontwikkelen en beter te worden. Dus ik denk dat het ook voor Mats een hele goede plek en een super goede stap zal zijn."