Waar en hoe laat wordt de halve finale tussen Nederland en Engeland uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de halve finale tussen Nederland en Engeland uitgezonden?
10 juli om 18:20
Laatste update: 10 juli om 18:20

Nederland en Engeland staan in de halve finale van het EK 2024 tegenover elkaar in het Signal Iduna Park in Dortmund. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Nederland bereikte de halve finale door Turkije met 2-1 te verslaan in een zwaarbevochten wedstrijd. Het team van bondscoach Ronald Koeman toont sterke vorm en vechtlust. Engeland geldt als één van de favorieten, maar valt tot dusver behoorlijk tegen. In de achtste finale werd in extremis afgerekend met Slowakije en ook in de kwartfinale tegen Zwitserland liep het niet van een leien dakje. Tien minuten voor tijd schoot Bakayo Saka de gelijkmaker binnen, waardoor ze gingen verlengen. Ook in de verlenging kwam geen winnaar en dus brachten strafschopen uitkomst. Engeland benutte alle vijf de strafschoppen en plaatste zich voor de halve finale. 

Waar kan je Nederland - Engeland live bekijken?

Nederland - Engeland begint woensdag 10 juli om 21.00 uur in het Signal Iduna Park in Dortmund. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op NPO 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.