Waar en hoe laat wordt Spanje - Frankrijk op het EK 2024 uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Spanje - Frankrijk op het EK 2024 uitgezonden?

9 juli om 08:00
Laatste update: 9 juli om 08:00

Aanstaande dinsdagavond is het zover: Spanje en Frankrijk treffen elkaar in de halve finale van het EK 2024. Het belooft een zinderend duel te worden in de Allianz Arena in München. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Spanje - Frankrijk kijken

Spanje heeft een indrukwekkende weg afgelegd naar de halve finale. De ploeg werd eerste in een poule met Italië, Kroatië en Albanië en schakelde eerst Georgië uit in de achtste finales. Vervolgens boekte La Roja een heroïsche overwinning op gastland Duitsland in de kwartfinales. Mikel Merino bezorgde Spanje de overwinning met een goal in de laatste minuut van de verlenging.

Frankrijk had het moeilijker, maar wist uiteindelijk België nipt te verslaan en won na een zenuwslopende strafschoppenreeks van Portugal in de kwartfinales. De winnaar van deze halve finale plaatst zich voor de finale op zondag 14 juli in Berlijn.

Hoe laat begint Spanje - Frankrijk?

Spanje – Frankrijk begint dinsdag 9 juli om 21.00 uur in de Allianz Arena in München. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij NPO 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.