'PSV na Driouech en Flamingo nog niet uitgewinkeld: verdediger volgende target'

'PSV na Driouech en Flamingo nog niet uitgewinkeld: verdediger volgende target'
4 juli om 20:18
Laatste update: 4 juli om 20:31

PSV staat op het punt om Couhaib Driouech van Excelsior binnen te halen. De clubs hebben een akkoord bereikt en de persoonlijke voorwaarden worden binnenkort afgerond. Na Driouech wil PSV nog minstens twee spelers aantrekken, waaronder Ryan Flamingo van FC Utrecht. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat het niet bij deze twee spelers zal blijven en dat de Eindhovenaren op pijlen hebben gericht op Sepp van den Berg.

Sepp van den Berg zou zelf wel oren hebben voor een overgang naar Eindhoven. Liverpool vraagt op dit moment twintig miljoen euro voor de verdediger. Als de prijs zakt naar vijftien miljoen kan een deal mogelijk worden, aldus het Eindhovens Dagblad.

PSV heeft snel gehandeld om Driouech te contracteren, ondanks concurrentie van andere clubs. De 21-jarige aanvaller wil zich graag in Nederland verder ontwikkelen. PSV heeft een bod van 3,5 miljoen euro en een doorverkooppercentage neergelegd, waarvan Excelsior een deel moet afstaan aan sc Heerenveen. Verwacht wordt dat Driouech maandag bij PSV meetraint, na een medische keuring.

Daarnaast is PSV al weken in gesprek met FC Utrecht over de transfer van Ryan Flamingo. De clubs zijn dicht bij een akkoord, waarbij PSV naar verluidt zo'n acht miljoen euro betaalt, mogelijk aangevuld met bonussen. Flamingo is enthousiast over de overgang naar Eindhoven en het lijkt een kwestie van tijd voordat de transfer wordt afgerond.

PSV is daarnaast nog bezig met mogelijke versterkingen voor de rechtervleugel achterin. Ook een vertrek van spelers zoals Joey Veerman, Jerdy Schouten of Johan Bakayoko kan zorgen voor extra activiteit op de transfermarkt. Ondanks de plaatsing voor de Champions League is PSV nog niet klaar met het versterken van de selectie voor het nieuwe seizoen.