'PSV en Excelsior bijna akkoord over Driouech, transfersom bekend'

'PSV en Excelsior bijna akkoord over Driouech, transfersom bekend'
4 juli om 14:30
Laatste update: 4 juli om 14:38

PSV en Excelsior zijn bijna akkoord over de transfer van Couhaib Driouech. Dat meldt clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zojuist. De regerend landskampioen gaat ongeveer 3,5 miljoen euro overmaken aan de Kralingers.

Driouech moet er nu nog zelf uit zien te komen met PSV, maar dat lijkt geen probleem te zijn. Afgelopen winter kwamen beide partijen er ook uit, maar toen stak Excelsior een stokje voor een transfer. Bronnen uit Rotterdam melden aan het ED dat PSV en Excelsior de afgelopen dagen met succes met elkaar hebben onderhandeld.

Driouech stond het afgelopen seizoen te boek als één van de grootste smaakmakers van de Eredivisie. Zo had ook Feyenoord interesse in de linksbuiten, die een degradatie van Excelsior naar de Keuken Kampioen Divisie niet kon voorkomen. In de finale van de play-offs verloren de Kralingers over twee wedstrijden met 7-6 van NAC Breda.

De 22-jarige aanvaller stond sinds 2021 onder contract bij Excelsior, dat hem destijds oppikte bij SC Heerenveen. In 101 officiële wedstrijden voor de club scoorde hij zestien keer en gaf hij evenzoveel assists.