Waar en hoe laat wordt Spanje - Duitsland op het EK 2024 uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Spanje - Duitsland op het EK 2024 uitgezonden?
5 juli om 17:50
Laatste update: 5 juli om 17:50

De spanning stijgt nu de kwartfinales van het EK 2024 voor de deur staan. Spanje en gastland Duitsland, twee absolute titelfavorieten, nemen het tegen elkaar op in wat een episch duel belooft te worden. Beide teams hebben zich overtuigend geplaatst voor deze fase van het toernooi en zullen alles op alles zetten om de halve finales te bereiken. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Kwartfinale Spanje - Duitsland

Spanje, onder leiding van bondscoach Luis de la Fuente, komt met veel vertrouwen naar deze wedstrijd na een indrukwekkende 4-1 overwinning op Georgië in de achtste finales. De Spanjaarden eindigden als eerste in een zware poule met Italië, Kroatië en Albanië.

Duitsland, gecoacht door Julian Nagelsmann, heeft ook een indrukwekkende weg afgelegd naar de kwartfinales. Met een solide 2-0 overwinning op Denemarken in de achtste finales en een eerste plaats in hun poule met Zwitserland, Hongarije en Schotland, zijn de Duitsers klaar om hun titelambities waar te maken. Het thuisvoordeel kan een cruciale rol spelen in deze kraker van een wedstrijd.

Spanje - Duitsland kijken

Spanje – Duitsland begint vrijdag 5 juli om 18.00 uur in de Mercedes-Benz Arena in Stuttgart. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via NPO 1. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.