Waar en hoe laat wordt Oekraïne - België op het EK 2024 uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Oekraïne - België op het EK 2024 uitgezonden?

26 juni om 07:43
Laatste update: 26 juni om 07:03

Oekraïne en België staan voor een cruciale confrontatie in hun laatste groepswedstrijd van het EK 2024. Met beide landen op drie punten, wordt deze wedstrijd in de Mercedes-Benz Arena in Stuttgart beslissend voor de voortgang naar de knock-outfase. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Oekraïne - België kijken

België kende een wisselvallig toernooi tot nu toe. Na een nipte nederlaag van 0-1 tegen Slowakije, herpakte de ploeg zich met een overtuigende 2-0 overwinning op Roemenië. Aan de andere kant heeft Oekraïne laten zien dat ze veerkrachtig zijn. Na een zware 3-0 nederlaag tegen Roemenië, behaalden ze een belangrijke 1-2 overwinning op Slowakije.

Met de huidige stand van zaken in groep E, waarin alle teams op drie punten staan, kan elke uitkomst beslissend zijn. De nummers één en twee gaan automatisch naar de achtste finales, terwijl de vier beste nummers drie ook doorstromen.

Op welke zender is Oekraïne - België?

Oekraïne - België begint woensdag 26 juni om 18.00 uur in de Mercedes-Benz Arena in Stuttgart. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op NPO 1, BBC Two en het Duitse RTL. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.