'Zowel Van Nistelrooij als Manchester United enthousiast over een samenwerking'

Ruud van Nistelrooij en Manchester United zijn enthousiast over een samenwerking
24 juni om 14:43
Laatste update: 24 juni om 14:46

Ruud van Nistelrooij staat op het punt om terug te keren bij Manchester United, aldus het Algemeen Dagblad. De voormalig oefenmeester van PSV gaat de staf van Erik ten Hag versterken, klinkt het.

Dat Van Nistelrooij in beeld was bij United, is niet helemaal nieuw. The Mancunians willen hem voor volgend seizoen binden. 'Beide partijen zijn enthousiast, dus is het de bedoeling dat Van Nistelrooij samen met Ten Hag, die deze zomer hoogstwaarschijnlijk zijn contract verlengt, voor de langere termijn gaat samenwerken in het ambitieuze project op Old Trafford', aldus het AD.

Aan belangstelling was er voor Van Nistelrooij niets te klagen. De voormalig topspits voerde gesprekken met onder meer Burnley en Club Brugge en daarnaast was er ook nog interesse vanuit Duitsland en Spanje. Welke clubs dat precies waren, is onbekend.

Het is zeker niet de eerste keer dat Van Nistelrooij zich op Old Trafford gaat melden. Eerder stond hij daar al onder contract tussen 2001 en 2006, als spits. Volgens het AD is dit de eerste keer dat hij is gepolst om terug te keren.