Waar is Denemarken - Servië te zien?

Waar en hoe laat wordt de EK-poulewedstrijd Denemarken - Servië uitgezonden?

24 juni om 12:30

Denemarken en Servië nemen het in de laatste speelronde op tegen elkaar. Beide landen zijn verre van zeker voor een ticket richting de achtste finales en dus staat er veel op het spel. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Denemarken - Servië kijken

Na een teleurstellende openingswedstrijd op het EK herpakte Denemarken zich knap met een gelijkspel tegen Engeland. De Denen brachten een van de favorieten aan het wankelen, maar zeker van de volgende ronde zijn zij nog niet. Tegen Servië moet een resultaat gehaald worden om een ticket voor de achtste finales te boeken. Het team zal alles op alles zetten om hun kansen te vergroten.

Na een nipte nederlaag tegen Engeland lukte het Servië niet om Slovenië te verslaan. Lang leek Slovenië de Serven zelfs uit te schakelen, maar Luka Jovic redde in de laatste seconde een punt. Daarmee maakt het land nog altijd kans op de volgende ronde. De wedstrijd tegen Denemarken is cruciaal voor beide teams om hun toernooi te verlengen.

Op welke zender is Denemarken - Servië te zien?

Denemarken - Servië wordt dinsdagavond 25 juni 2024 om 21.00 uur uitgezonden op NPO 3 en Ketnet. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.